Tilin poistaminen

Voit poistaa Syncra-tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot kahdella tavalla.

Tapa 1: Sovelluksen kautta

Voit poistaa tilisi suoraan Syncra-sovelluksesta:

  1. Avaa Syncra-sovellus
  2. Siirry kohtaan Asetukset
  3. Valitse Poista tili
  4. Vahvista tilin poistaminen

Tapa 2: Sähköpostilla

Voit myös pyytää tilin poistamista lähettämällä sähköpostia:

aku@asoft.fi

Kerro viestissäsi tilisi sähköpostiosoite, niin poistamme tilisi ja kaikki tietosi 30 päivän kuluessa.

Huomio: Tilin poistaminen on peruuttamaton toimenpide. Kaikki harjoituspäiväkirjamerkintäsi, tilastosi ja muut tietosi poistetaan pysyvästi.